AS ArtSlider

Respect Cup

Respect Cup

Respect CUP 2017-2018

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΩΝ-ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ

17. 09. 15

Η Διοργανώτρια έως  30/09/2017 πρέπει να έχει λάβει αίτηση συμμετοχής ανά τμήμα.Θα ακολουθήσει η αποστολή των ρόστερ το αργότερο μέχρι 10/10/2017.Οι γηπεδούχοι έχουν την υποχρέωση να επικοινωνούν με τον φιλοξενούμενο κ να προτείνουν την ώρα του εκάστοτε αγώνα (θα πρέπει να υπάρχει κ εναλλακτική  ώρα με διαφορά τουλάχιστον 4 ωρών από την αρχική) και αφού συμφωνήσουν να επικοινωνούν με την κ. Παππά κ να την πληροφορούν για την μέρα,ώρα,γήπεδο κ αν διαθέτουν διασώστη το αργότερο μέχρι 17.00 κάθε Πέμπτης.

Οι ομάδες υποχρεωτικά θα διαθέτουν λίστα αθλητών σφραγισμένη από το σωματείο.Κάθε αθλητή θα συνοδεύουν επίσημα έγγραφα ταυτοπροσωπίας(Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο ή Πιστοποιητικό γέννησης ή ειδική κάρτα δημότη).Τέλος θα πρέπει το σωματείο να διαθέτει ομαδική ή ατομικές βεβαιώσεις γιατρών που θα επιτρέπουν την συμμετοχή του αθλητή σε ποδοσφαιρικό αγώνα.Δεν θα επιτραπεί σε κανένα αθλητή να αγωνισθεί αν δεν φέρει τα παραπάνω τα οποία θα πρέπει να φέρουν ημερομηνία έκδοσης τουλάχιστον 15/09/2016.

Οι γηπεδούχος είναι υποχρεωμένη να παρέχει 3 μπάλες στην φιλοξενούμενη (για "ζέσταμα") και 4 μπάλες στον διαιτητή για την διεξαγωγή του αγώνα.Σε περίπτωση που οι ομάδες φέρουν ομοιόμορφες στολές θα πρέπει να έχει εναλλακτική στολή η γηπεδούχος ή να φορέσει ειδικά χρωματιστά γιλέκα ("σαλιάρες").

Δεν θα επιτραπεί μαγνητοσκόπηση ή φωτογράφιση ποδοσφαιρικών αγώνων κ αθλητών του RESPECTCUP χωρίς την έγκριση της διοργανώτριας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Από: 13/07/2018 - Έως: 25/07/2018